вторник, 12 септември 2017 г.

От вас зависи дали сп. ИДЕИ - това крехко цвете, израснало на бунището на съвременната българска душевност - ще оцелее



Поръчайте си новата книжка на списание ИДЕИ, има интересни текстове, сред които такива на Камю, Рикерт, Емануел Муние, Мамардашвили, Ангел Грънчаров :-) и др.

От вашата подкрепа зависи дали тази втора за годината книжка изобщо ще бъде отпечатана, дали изобщо ще види бял свят. Девет (!!!) години списанието излизаше въпреки крайно тежките условия, то до този момент не спря и излиза по три пъти в годината, сега излизането му е по въпрос. От вас зависи дали списанието - това крехко цвете, израснало на бунището на съвременната българска душевност, ще оцелее - и дали няма да бъде стъпкано от ботушите на бездушието.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че е истинско безобразие това, че вие, пловдивчани, гледате безучастно и оставяте 84-годишната баба Марийка да продължава да спи шести месец на улицата, на голата земя! Това е страшен грях, за който ще си платите - ако не се вразумите час по-скоро! Помогнете, моля ви се, на тази стара жена, изпаднала в беда, направете нещичко да й съдействате да си намери подходяща квартира, направете това добро, моля ви се!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички досега излезли книжки на списание ИДЕИ